Over ons

Hoe het begon: Het idee was geboren toen we van een aantal grote organisaties vragen kregen over het inrichten van hun kantoorruimte. We kwamen erachter dat er op zolder, in de kelder en op externe locaties veel overbodig meubilair opgeslagen lag, maar dat ze toch nieuw meubilair kochten. Dit komt omdat de projectleiders vaak niet op de hoogte waren van deze voorraad. Er werd een plan gemaakt en er werd veel nieuw meubilair in huis gehaald.

Later bleek dat ze op verschillende locaties nog tafels, stoelen, kasten en dergelijke hadden staan. Die stonden daar te vereenzamen. Hoe zonde is het om goed meubilair te laten verstoffen terwijl er nog heel veel mogelijkheden voor zijn. Desnoods knap je ze op of verkoop je ze aan iemand die er wél blij mee is, toch? Daar moesten we iets aan doen, dachten we.

We ontwikkelden een app waarmee we eenvoudig het opgeslagen meubilair mee konden inventariseren. We richtten hiervoor drie virtuele kamers in. Vervolgens zijn we dit gaan polsen in de markt. Tijdens dat rondje kwamen de eerste klanten al op ons pad.

Bekijk projecten

Het team

Bjorn van der Heijden

Mijn naam is Bjorn van der Heijden. Ik ben geboren op 28-11-2001 en woon in Terheijden. Buiten het werken om, ben ik vaak te vinden op het voetbalveld. Hier licht mijn grote passie voetbal. Ook vind ik het heerlijk om met vrienden opstap te gaan lekker het terras op of een potje voetbal kijken.

Bij De circulaire schatkamer ga ik me focussen op het ontwerpen van inrichtingen en probeer ik klanten zo goed mogelijk te helpen. Ik hoop u snel te spreken en ons verhaal te vertellen.

Nick van den Bosch

Mijn naam is Nick van den Bosch, geboren op 17-06-1987 en woon in Zevenbergen. In mijn vrije tijd hou ik me vaak bezig met voetbal. Waar ik mijn passie heb gevonden in het beter maken van jonge spelers. Ook vind ik het heerlijk om met mijn familie uiteten te gaan. Voor dat ik bij de schatkamer kwam heb ik 17 jaar in de zorg gewerkt. Na 17 jaar wil ik graag een nieuw avontuur aangaan.

Bij de circulaire schatkamer ga ik me bezig houden met interne zaken. Zoals de website onderhouden. Zodat mijn klanten hier fijn hun weg kunnen vinden.

Teun

Mijn naam is Teun, ik ben 23 jaar oud en geboren en opgegroeid in Breda. Ik studeer aan de Breda University of Applied Sciences, waar ik Data Science en AI studeer. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik voetbal bij Groen-Wit, hoewel hier de derde helft het belangrijkst is. Naast voetbal ben ik vaak in de sportschool te vinden. Ook vind ik het leuk om gezellig uit eten te gaan of een terrasje te pakken met vrienden of mijn vriendin. Daarnaast ben ik een liefhebber van reizen en het ontdekken van nieuwe steden en culturen.

Bij de circulaire schatkamer ben ik vooral achter de schermen actief. Ik help mee aan het beheer van de website en onze app. Ook ben ik soms op de werkvloer te vinden, waar ik bezig ben met het schoonmaken, opknappen en leveren van onze producten.

We stropen onze mouwen op

We willen aanpakken; dat is waar we goed in zijn. Daarnaast zijn we kleinschalig en schromen we niet om te verbinden. Als we met concullega’s aan tafel moeten zitten, dan doen we dat ook. We hebben een groot netwerk waarin we altijd op zoek gaan naar een oplossing passend bij de wens van de opdrachtgever. Onze interieurontwerpers denken mee over de inrichting van de kantoorruimte. Ook halen we meubels in kamer twee op en brengen we ze naar de stoffeerder, spuiter of een andere vakman. Jij hoeft dus nergens meer over na te denken.

Maak een afspraak

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We denken graag mee over jouw circulaire vraagstuk.

Contact opnemen