Laat ons jou meubilair inventariseren met onze Quickscan!

Met onze QuickScan inventariseren wij het meubilair dat in jou kelder, zolder of in de container staat te vereenzamen. Vervolgens beoordeeld een van onze experts de waarde van jou meubilair door middel van 3 categorieën. Na deze beoordeling creëren wij jou online schatkamer waar jij een overzicht krijgt van al uw meubilair. In deze digitale ruimte kunt u eenvoudig de status van elk stuk bekijken, keuzes maken voor opslag, onderhoud, of afvoer, en plannen voor toekomstige inrichting. Zo heb je altijd een duidelijk beeld van uw inventaris binnen handbereik.

 

Onze categorieën

A: Het meubilair is in goede staat en klaar voor gebruik. Wij kunnen het meteen in onze opslag opnemen.

B: Het meubilair heeft wat onderhoud nodig om weer in goede staat te komen. Met wat zorg en aandacht kan het zijn oorspronkelijke glans terugkrijgen.

C: Het meubilair verkeert in een staat waarin enige aandacht geen verbetering meer zal brengen. Daarom is afvoeren de beste optie.

 

Ja, ik wil een Quickscan aanvragen

Het Belang van de Quickscan: Denk Mee aan het Milieu

De Quickscan van De Circulaire Schatkamer biedt een unieke kans om de verborgen waarde van je kantoorinrichting te ontdekken. Vaak hebben bedrijven overbodig meubilair dat vergeten is in opslagruimtes. Dit leidt niet alleen tot onnodige uitgaven voor nieuw meubilair, maar het draagt ook bij aan milieuverspilling.

Met onze Quickscan analyseren we welke items opnieuw gebruikt kunnen worden. Dit betekent dat je minder hoeft te kopen en minder afval produceert. Hergebruik van bestaand meubilair is een kosteneffectieve manier om je kantoor te vernieuwen zonder de planeet te belasten.

Duurzaamheid is meer dan een modewoord; het is een noodzaak. Door samen te werken met De Circulaire Schatkamer, draag je bij aan een circulaire economie. We helpen je om afval te verminderen en je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Onze Quickscan geeft niet alleen inzicht in je huidige inventaris, maar inspireert je ook om creatief te denken. Het stelt je in staat om oude meubels een nieuwe bestemming te geven. Met kleine aanpassingen, zoals een nieuw verfje of herstoffering, krijgen deze items een nieuw leven. Dit vermindert de vraag naar grondstoffen en helpt het milieu te beschermen.

Naast het direct besparen op kosten, laat je met de Quickscan zien dat je bedrijf verantwoordelijkheid neemt voor het milieu. Het toont aan dat je bewust kiest voor duurzaamheid en de toekomst van onze planeet. Dit kan je bedrijf ook een positief imago geven en het aantrekkelijker maken voor klanten die duurzaamheid waarderen.

Voor meer informatie over hoe je met onze Quickscan kan bijdragen aan een beter milieu, nodigen we je uit om onze social media-kanalen te volgen. Daar delen we regelmatig updates over onze projecten, duurzaamheidstips, en succesverhalen van bedrijven zoals dat van jou. Sluit je aan bij de circulaire beweging en maak samen met ons een verschil!